De Ruiter Coaching

Over De Ruiter Coaching

Bij De Ruiter Coaching kunt u terecht voor persoonlijke en groepscoaching met paarden.

Wat kan ik verwachten van een coaching met paarden?

Coachen met paarden is een manier van persoonlijke coaching waarbij de coachee opdrachten op de grond uitvoert met het paard. De coach faciliteert dit proces en helpt de coachee, door objectieve waarnemingen van het paard te benoemen, om te reflecteren op zijn eigen handelen. Daarnaast is er ruimte om in een veilige omgeving samen met het paard te experimenteren met nieuw gedrag. Waardoor de coachee tot nieuwe inzichten kan komen en kan ervaren wat de verandering teweeg brengt bij zichzelf en het paard. Een belangrijk uitgangspunt tijdens het coachen is verder dat we er vanuit gaan dat iedereen de oplossing voor zijn coachvraag in zich heeft. De coach zal dus nooit een oplossing aandragen.

Groepscoaching

Tijdens een groepscoaching kan er gewerkt worden aan verschillende thema's zoals bijv. het verbeteren van de samenwerking. Deze coachings zijn altijd maatwerk en worden specifiek toegespitst op de onderwerpen die vooraf worden doorgenomen. Uiteraard blijft er tijdens de coaching altijd ruimte voor hetgeen zich op dat moment aandient.

Voor meer informatie over wat De Ruiter Coaching voor u of uw organisatie kan betekenen kunt u contact opnemen via de contact gegevens.